Proposalplanning

Wil jij jouw liefde verrassen met een romantisch aanzoek dat bij jullie past? Ik denk graag met je mee en zorg dat dit tot in de puntjes is geregeld. Heb je geen idee waar te beginnen of kan je de juiste leveranciers niet vinden? Door mijn kennis en ervaring als weddingplanner beschik ik over een breed netwerk aan leveranciers die jou kunnen helpen bij het opzetten van een onvergetelijke dag.

Bruiloft van A t/m Z

Jullie zijn verloofd; gefeliciteerd! Wat een onwijs leuke periode zijn jullie in beland, maar misschien ook wel stressvol en hebben jullie veel vragen. Ik help jullie graag! Als gediplomeerd weddingplanner neem ik met liefde al jullie zorgen weg. Dit kan zijn door de gehele organisatie van A tot Z op mij te nemen of gedeeltelijk, maar net wat jullie willen.

Advies

Willen jullie alles zelf plannen maar lopen jullie tegen bepaalde zaken aan of hebben jullie geen idee waar te beginnen? Ook dan sta ik voor jullie klaar! Ik denk graag met jullie mee om de juiste locatie en leveranciers te vinden, maar ook om jullie te adviseren bij bepaalde keuzes.

Ceremoniemeester

Zelf de bruiloft plannen maar de coördinatie op de dag zelf uit handen geven? Ook dan sta ik voor jullie klaar! Door mij in te huren als ceremoniemeester neem ik al jullie zorgen uit handen en kunnen zowel jullie als jullie gasten optimaal genieten op jullie mooie dag.

© Copyright 2021 -2022 - Bubbles and Kisses | Built by Site@ble