Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Wat een onwijs leuke periode zijn jullie in beland, maar misschien ook wel stressvol en hebben jullie veel vragen. Ik help jullie graag! Als gediplomeerd weddingplanner neem ik met liefde al jullie zorgen weg. Dit kan zijn door de gehele organisatie van A tot Z op mij te nemen of gedeeltelijk, maar net wat jullie willen.

Weddingplanning van A tot Z

Als gediplomeerd weddingplanner denk ik vanaf het begin met jullie mee en ondersteun jullie bij alle taken met betrekking tot de bruiloft. Wat kunnen jullie ongeveer verwachten?

  • Samen denken we na wat het beste bij jullie past en hoe jullie de dag graag voor jullie zien.
  • Vervolgens ga ik op zoek naar de juiste locatie en leveranciers en zal ik jullie begeleiden bij de bezoeken.
  • Samen stellen we het budget op en die zal ik bewaken. Ik ontwikkel het draaiboek voor jullie grote dag en stem dit af met alle leveranciers.
  • Ook voor jullie gasten ben ik het aanspreekpunt wanneer zij vragen of verzoeken hebben.
  • Op de dag zelf ben ik jullie ceremoniemeester en daarmee aanspreekpunt voor zowel gasten als leveranciers. Ik zorg dat alles tot in de puntjes is geregeld en zowel jullie als alle gasten zonder zorgen kunnen genieten van jullie dag.
  • Tijdens dit proces houden we regelmatig contact en kunnen jullie mij altijd bellen/appen/mailen.

Door goed te luisteren naar wat jullie liefdesverhaal zo bijzonder maakt, ga ik zorgen voor jullie eigen persoonlijke touch. Door mijn creativiteit en passie voor symbolieken, wil ik jullie dag extra bijzonder en betekenisvol maken. Ik ben enthousiast, ambitieus en gedreven en met mijn persoonlijke aanpak zorg ik dat jullie zorgeloos kunnen genieten van (de aanloop naar) jullie grote dag.

Interesse? Laten we samen het gesprek aangaan, elkaar leren kennen en kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Ceremoniemeesterschap

Zelf de bruiloft plannen maar de coördinatie op de dag zelf uit handen geven? Ook dan sta ik voor jullie klaar! Door mij in te huren als ceremoniemeester neem ik al jullie zorgen uit handen en kunnen zowel jullie als jullie gasten optimaal genieten op jullie mooie dag. Op deze manier leg je geen vrienden of familie deze belangrijke taak op en kunnen ook zij optimaal genieten en ieder moment van de dag meemaken. Interesse? Stuur mij een berichtje met jullie geplande datum en een korte beschrijving van jullie plannen, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in.

Advies

Willen jullie alles zelf plannen maar hebben jullie geen idee waar te beginnen of lopen jullie tegen bepaalde zaken aan? Ook dan sta ik voor jullie klaar! Ik denk graag met jullie mee om de juiste locatie en leveranciers te vinden, maar ook om jullie te adviseren bij bepaalde keuzes. Als gediplomeerd weddingplanner weet ik precies waar op te letten en waar aan te denken. Interesse? Stuur mij een berichtje met een korte beschrijving van jullie plannen, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in!

© Copyright 2021 -2022 - Bubbles and Kisses | Built by Site@ble