Wie ik ben? Ik ben die meid die op de achtergrond nog net even alle windlichten weghaalt (zie foto hierboven), die zorgt dat de dinertafel opgemaakt op jullie staat te wachten terwijl jullie nog staan te proosten, dat de taart wordt ontvangen terwijl jullie elkaar het jawoord geven. Ik ben overal waar jullie niet kunnen zijn. En waar jullie geen dierbaren bij willen missen. Maar tegelijkertijd ben ik ook daar bij jullie om er voor te zorgen dat je niet met het bruidsboeket blijft lopen, maar die in het water komt te staan, zorg ik dat jullie af en toe ook even een momentje samen hebben en ben ik altijd in de buurt als jullie of jullie gasten vragen of verzoekjes hebben. Ook ben ik degene met wie je in aantocht naar jullie bruiloft lekker kunnen sparren, draag ik de leukste leveranciers aan die het beste bij jullie (bruiloft) passen en kom ik met originele ideeën om jullie bruiloft echt persoonlijk te maken. Als we samen jullie bruiloft plannen of als jullie dit geheel uit handen willen geven, is het wel belangrijk dat het klikt. Daarom vertel ik graag alvast wat meer over mezelf.

Naam: Rochelle Wielinga.

Woonplaats: Leiden.

Opleiding: HBO Bachelor Commerciële Economie en NEA Weddingplannerschool. Voor beiden ben ik gediplomeerd.

Achtergrond: Na afgestudeerd te zijn van het HBO en enige jaren werkzaam te zijn als Marketeer voor een groot bedrijf, wilde ik mijn meisjesdroom achterna en ben ik mij op gaan leiden tot weddingplanner. Ik ben altijd erg ondernemend geweest en haal graag het beste uit mezelf én anderen. Ik geef mijzelf altijd voor 200% en ben niet bang voor een uitdaging! Het weddingplannen combineer ik momenteel met mijn andere baan in de marketing, maar ik ben daar heel flexibel in en sta altijd voor mijn bruidsparen klaar.

Hoe ik dan weddingplanner ben geworden? In de Buurt Leiden interviewde mij hier over. Dat artikel lees je hier.

Hier word ik blij van:

  • Gezelligheid met vrienden en familie, etentjes en feestjes organiseren.
  • Reizen, fotograferen en shoppen.
  • Alles rondom Kerst.
  • Kunstgeschiedenis, symbolieken, legendes en mythologieën (zeker over de liefde).
  • Lijstjes maken, overzicht hebben, creatieve oplossingen bedenken en als alles tot in detail klopt!

Favoriete film: Alle romantisch (kerst)films!

Favoriete serie: Revenge, Dynasty en Friends (en nog tal andere series).

Favoriete boek: 50 Shades trilogie – EL James.

Rochelle

Daarnaast heb ik een eigen boek ontwikkeld over het geluk van 100 vrouwen: IK HOU VAN MIJ. Hier ben ik uiteraard ook apetrots op. Dit was zo een mooi en inspirerend project met prachtige, grappige en ontroerende verhalen! Benieuwd? Bekijk ‘m hier: Ik hou van mij

Favoriete land: Lastig kiezen, je kan mij altijd meenemen naar het romantische Parijs, maar als ik een heel land moet kiezen ga ik denk ik toch voor Italië. De zon, de vriendelijke mensen, de passie voor lekker eten, de mode, de historie als je bijvoorbeeld door Rome loopt, I love it!

Favoriete seizoen: Ik ben echt een kerstmeisje! Half november haal ik mijn mooiste ornamenten al uit de kast, staan de hele dag kerstliedjes aan (stiekem al in november) en begin ik met een planning maken voor het bakken van koekjes met mijn beste vriendin en het kijken van kerstfilms met familie. Maar als ik echt voor een heel seizoen moet kiezen, dan kies ik toch voor de zomer om de heerlijke temperaturen, de terrassen, de jurkjes en de ijsjes.

Lievelingseten: Alles Italiaans, ik ben ook dol op tapas en het gezellige ‘samen’ eten concept! Mijn favoriete restaurant is dan dus ook een combi van deze twee! Je kan mij altijd wakker maken voor chocolade en/of ijs! Mijn guilty pleasure is hagelslag met kaas op mijn boterham!

Favoriete schoolvak: Op de middelbare school was dit absoluut Kunstgeschiedenis! Ik vond het heerlijk om mij te verdiepen in alle symbolieken, mythologieën en denkwijzen van grote meesters. Op het HBO vond ik vakken als consumentengedrag het leukst omdat je daar echt naar het persoonlijke en psychologische vlak van marketing ging kijken, hoe mensen zich gedragen en wat mensen willen zodat je weet hoe je hen kan helpen. Dit creatieve proces neem ik graag mee in het plannen van elke bruiloft om dit elke keer weer zo persoonlijk mogelijk te maken.

Mijn levensmotto: Pak je kansen, ga je dromen achterna! Zo ben ook ik mijn meisjesdroom achterna gegaan, heb ik mij opgeleid tot weddingplanner en werd ik zelf na mijn eerste jaar al verkozen tot beste Weddingplanner van Zuid-Holland via Toptrouwbedrijven.  Mijn volgende droom is om jullie dromen te kunnen laten uitkomen op jullie speciale dag.

Hoe ik weddingplanner ben geworden? Dat hoor je in mijn podcast op Spotify of lees je in dit artikel. Zullen we verder kennismaken? Ik ben namelijk ook erg nieuwsgierig naar jullie. Plan vrijblijvend een eerste gesprek!

© Copyright 2021 -2022 - Bubbles and Kisses | Built by Site@ble