Naam: Rochelle Wielinga.

Woonplaats: Leiden.

Opleiding: HBO Bachelor Commerciële Economie en NEA Weddingplannerschool; na afgestudeerd te zijn van het HBO en enige jaren werkzaam te zijn als Marketeer voor een groot bedrijf, wilde ik mijn meisjesdroom achterna en ben ik mij op gaan leiden tot weddingplanner. Ik ben altijd erg ondernemend geweest en haal graag het beste uit mezelf én anderen. Ik geef mijzelf altijd voor 200% en ben niet bang voor een uitdaging!

Hier word ik blij van:

  • Gezelligheid met vrienden en familie, etentjes en feestjes organiseren.
  • Reizen, fotograferen en shoppen.
  • Alles rondom Kerst.
  • Kunstgeschiedenis, symbolieken, legendes en mythologieën (zeker over de liefde).
  • Lijstjes maken, overzicht hebben, creatieve oplossingen bedenken en als alles tot in detail klopt!

Favoriete film: Alle romantisch (kerst)films!

Favoriete serie: Revenge, Dynasty en Friends (en nog tal andere series).

Favoriete boek: 50 Shades trilogie – EL James.

Daarnaast heb ik een eigen boek ontwikkeld over het geluk van 100 vrouwen: IK HOU VAN MIJ. Hier ben ik uiteraard ook apetrots op. Dit was zo een mooi en inspirerend project met prachtige, grappige en ontroerende verhalen! Benieuwd? Bekijk ‘m hier: bol.com | Ik hou van mij, Rochelle Wielinga | 9789493023406 | Boeken]

Favoriete land: Lastig kiezen, je kan mij altijd meenemen naar het romantische Parijs, maar als ik een heel land moet kiezen ga ik denk ik toch voor Italië. De zon, de vriendelijke mensen, de passie voor lekker eten, de mode, de historie als je bijvoorbeeld door Rome loopt, I love it!

Favoriete seizoen: Ik ben echt een kerstmeisje! Begin december haal ik mijn mooiste ornamenten al uit de kast, staan de hele dag kerstliedjes aan (stiekem al in november) en begin ik met een planning maken voor het bakken van koekjes met mijn beste vriendin en het kijken van kerstfilms met familie. Maar als ik echt voor een heel seizoen moet kiezen, dan kies ik toch voor de zomer om de heerlijke temperaturen, de terrassen, de jurkjes en de ijsjes.

Lievelingseten: Alles Italiaans, ik ben ook dol op tapas en het gezellige ‘samen’ eten concept! Mijn favoriete restaurant is dan dus ook een combi van deze twee! Je kan mij altijd wakker maken voor chocolade en/of ijs! Mijn guilty pleasure is hagelslag met kaas op mijn boterham!

Favoriete schoolvak: Op de middelbare school was dit absoluut Kunstgeschiedenis! Ik vond het heerlijk om mij te verdiepen in alle symbolieken, mythologieën en denkwijzen van grote meesters. Op het HBO vond ik vakken als consumentengedrag het leukst omdat je daar echt naar het persoonlijke en psychologische vlak van marketing ging kijken, hoe mensen zich gedragen en wat mensen willen zodat je weet hoe je hen kan helpen. Dit creatieve proces neem ik graag mee in het plannen van elke bruiloft om dit elke keer weer zo persoonlijk mogelijk te maken.

Mijn levensmotto: Pak je kansen, ga je dromen achterna! Zo ben ook ik mijn meisjesdroom achterna gegaan en heb ik mij opgeleid tot weddingplanner. Ik hoop dan ook jouw dromen te kunnen laten uitkomen op jullie speciale dag.

Zullen we verder kennismaken? Plan vrijblijvend een eerste gesprek!

Rochelle