Als gediplomeerd weddingplanner heb ik een breed netwerk aan leveranciers binnen de trouwbranche. Uiteraard denk ik graag met jullie mee welke leveranciers het beste bij jullie wensen, jullie als persoon en het budget passen. Toch alvast op zoek naar wat inspiratie? Op deze pagina deel ik een paar van mijn favoriete leveranciers met je.

Fotografie

Marlot Bakker fotografie

Marlot is een onwijs leuke en goede fotograaf met wie ik graag samenwerk. Marlot maakt spontane en ongedwongen foto’s die laten zien wie jullie echt zijn. Tijdens de bruiloft beweegt ze zich continue. Door soms afstand te nemen en soms juist de regie te nemen, zorgt zij voor een totaalplaatje waar jullie na de bruiloft nog heerlijk van kunnen genieten. Ook haar edit-stijl is natuurlijk; échte momenten en échte kleuren. Haar foto’s stralen altijd weer veel warmte en liefde uit. Bij Marlot hoef je tevens niet te kiezen uit alle foto’s, je krijgt alle mooie foto’s, ongeacht hoeveel dat er zijn.

Underneath the Apple Tree Fotografie

Florian is een één van de beste fotografen die ik ken, met wie ik ook graag samenwerk. Een hele fijne en gezellige persoonlijkheid die veel enorm veel kennis heeft van zijn vak. Florian weet de magie van jullie bruiloft precies zo vast te leggen zoals die was. Magische lichtstralen die zijn gevangen en liefde die er vanaf spat. Verwondering bij elke foto. Tijdens de bruiloft beweegt en interacteert hij zich continue op een heel fijne en ongedwongen manier. Hij maakt je aan het stralen als hij de regie in handen heeft en is vaak op de achtergrond zonder dat je het doorhebt aanwezig wat voor spontane foto’s zorgt. Ook zijn edit-stijl is heel mooi; natuurlijk, maar magisch. Niet overbewerkt, maar precies zoals je het hebt beleefd.

Trouwfotograaf Daan

Daniël houdt van bruiloften waar veel wordt gelachen en mensen zichzelf niet al te serieus nemen. Volgens hem (en daar sluit ik mij helemaal bij aan) mag een bruiloft best persoonlijk zijn. Daniël neemt dan ook graag de tijd om jullie te leren kennen. Daniël zijn stijl is creatief, vangt alle emoties en speelt graag met licht. De foto’s  in een luxe trouwalbum op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later nog, op een magische manier terug naar die mooie momenten. Ook deze maakt Daniël voor je.

Videografie

Vos belevingen

Carola maakt van het terugkijken van jullie bruiloft elke keer weer een echte beleving. Een blijvende en bewegende herinnering aan jullie fantastische bruiloft. Momenten die zij graag vastlegt: Jouw verloofde die je een liefdevol aankijkt. Je vader dansend op beeld, die je in al die jaren nog nooit hebt zien dansen. Die stoere broer die stiekem tocht wel tranen wegpinkt (al ontkent hij het ongetwijfeld). Onmisbare momenten die ervoor zorgen dat je met jullie trouwvideo jullie prachtige bruiloft heerlijk kunnen herbeleven. Én ongetwijfeld zie je zelfs dingen die je op de dag zelf niet zijn opgevallen. Op de dag zelf is Carola op de achtergrond, maar denkt graag even mee en is niet bang om haar handen vies te maken. Ook neemt ze geregeld een tweede videograaf mee zodat je zeker weet dat je elk beeld vanuit elke b=hoek hebt.

Ashwin Smith

Herbeleef jullie mooiste dag over en over met video. Naast mooie foto’s ben je wellicht ook op zoek naar bewegende beelden. Op die manier waan je jezelf weer even helemaal terug in het moment. Een video pak je er later nog eens makkelijk bij voor jezelf en om te kunnen delen. Ashwin is een kundige videograaf die al jullie mooiste momenten vast kan leggen. Zijn beelden zijn van zeer goede kwaliteit, met de juiste technieken en de mooiste invalshoeven. Video’s vanaf de grond en/of vanuit de lucht met een drone. Ashwin komt nooit alleen, maar altijd in een team. Met een tweede cameraman worden de belangrijkste momenten zoals de kus, het ja-woord of de dans vanuit verschillende hoeken gefilmd. Essentieel voor de perfecte video. En wat nog mooier is? De twee cameramannen zullen je niet eens opvallen tijdens de bruiloft.

Beauty

Beyoutiful

Chantal is bruidsvisagiste, haarstyliste én fotograaf. Met meerdere awards op haar naam is zij benoemd tot de beste professional uit de trouwindustrie. De make-up van de bruiden verwerkt Chantal natuurlijk zodat je er nog wel echt als als jezelf uit ziet, maar dan in jouw mooiste versie. Ook maakt ze de mooiste kapsels en kan ze zowel make-up als haar op de dag zelf nog bijwerken. Ik werk heel fijn met Chantal. Ze is rustig en onzichtbaar op jullie grote dag, maar staat altijd voor je klaar om mee te denken of te helpen. Ze zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer, wat je ook direct terugziet op haar foto’s. De bewerking van haar foto’s is warm en natuurlijk waardoor je helemaal kan wegzwijmelen.

DJ

Allround DJ Service

Met Allround DJ Service is een volle dansvloer verzekerd. Vooraf kijken ze samen met jou naar welke muziek en DJ show het beste bij jullie bruiloft past. Met meer dan 10 DJ’s past er altijd wel één bij jullie bruiloft. Met al meer dan 9 jaar ervaring en gemiddeld 500 bruiloften per jaar weten ze goed hoe ze jullie bruiloftsfeest echt kunnen laten swingen. Ze nemen altijd een microfoon en LED spots mee en hebben vele extra opties zoals lichteffecten en een lasershow, een sterrendoek, een verlichte dansvloer, indoor vuurwerk, een rookmachine, bellenblaasmachine en headsets voor een silent disco. Ook bieden ze andere services aan zoals een saxofonist, een photobooth of fotospiegel en lichtletters. Kortom; DJ Allround Service zorgt voor een onvergetelijk feest!

Trouwauto

Joost vd Heide

Deze zwarte Citroën 11 sport uit 1949 op jullie bruiloft? Joost rijdt jullie er graag in naar jullie trouwlocatie. Deze prachtige oldtimer zorgt voor de mooiste plaatjes bij het aan komen rijden, maar natuurlijk ook tijdens de fotoshoot! Joost is een gezellige chauffeur die jullie even lekker kan laten ontspannen tijdens de rit.

© Copyright 2021 -2022 - Bubbles and Kisses | Built by Site@ble