Als gediplomeerd weddingplanner heb ik een breed netwerk aan leveranciers binnen de trouwbranche. Uiteraard denk ik graag met jullie mee welke leveranciers het beste bij jullie wensen, jullie als persoon en het budget passen. Toch alvast op zoek naar wat inspiratie? Op deze pagina deel ik een paar van mijn favoriete leveranciers met je.

Fotografie

Underneath the Apple Tree Fotografie

Florian is een één van de beste fotografen die ik ken, met wie ik ook graag samenwerk. Een hele fijne en gezellige persoonlijkheid die veel enorm veel kennis heeft van zijn vak. Florian weet de magie van jullie bruiloft precies zo vast te leggen zoals die was. Magische lichtstralen die zijn gevangen en liefde die er vanaf spat. Verwondering bij elke foto. Tijdens de bruiloft beweegt en interacteert hij zich continue op een heel fijne en ongedwongen manier. Hij maakt je aan het stralen als hij de regie in handen heeft en is vaak op de achtergrond zonder dat je het doorhebt aanwezig wat voor spontane foto’s zorgt. Ook zijn edit-stijl is heel mooi; natuurlijk, maar magisch. Niet overbewerkt, maar precies zoals je het hebt beleefd.

Marlot Bakker fotografie

Marlot is een onwijs leuke en goede fotograaf met wie ik graag samenwerk. Marlot maakt spontane en ongedwongen foto’s die laten zien wie jullie echt zijn. Tijdens de bruiloft beweegt ze zich continue. Door soms afstand te nemen en soms juist de regie te nemen, zorgt zij voor een totaalplaatje waar jullie na de bruiloft nog heerlijk van kunnen genieten. Ook haar edit-stijl is natuurlijk; échte momenten en échte kleuren. Haar foto’s stralen altijd weer veel warmte en liefde uit. Bij Marlot hoef je tevens niet te kiezen uit alle foto’s, je krijgt alle mooie foto’s, ongeacht hoeveel dat er zijn.

Trouwfotograaf Daan

Daniël houdt van bruiloften waar veel wordt gelachen en mensen zichzelf niet al te serieus nemen. Volgens hem (en daar sluit ik mij helemaal bij aan) mag een bruiloft best persoonlijk zijn. Daniël neemt dan ook graag de tijd om jullie te leren kennen. Daniël zijn stijl is creatief, vangt alle emoties en speelt graag met licht. De foto’s  in een luxe trouwalbum op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later nog, op een magische manier terug naar die mooie momenten. Ook deze maakt Daniël voor je.

Videografie

Markx Cinematics

Met zijn jarenlange en brede ervaring heeft Dejan de kneepjes van het vak heel goed te pakken gekregen. Sinds hij zich heeft gefocust op bruiloften, kan hij al zijn kennis en ervaring bundelen om jullie een prachtige filmervaring te bezorgen! Hij heeft een mentaliteit waarbij hij altijd een back-up van zijn back-ups heeft, waardoor je de hele dag zorgeloos kunt beleven. Verder past hij zijn aanwezigheid ook aan op je wensen. Wil je een vlieg op de muur? Of wil je juist iemand waar je leuke babbels mee kunt maken? Het is allemaal mogelijk! Neem dus snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Vos belevingen

Carola maakt van het terugkijken van jullie bruiloft elke keer weer een echte beleving. Een blijvende en bewegende herinnering aan jullie fantastische bruiloft. Momenten die zij graag vastlegt: Jouw verloofde die je een liefdevol aankijkt. Je vader dansend op beeld, die je in al die jaren nog nooit hebt zien dansen. Die stoere broer die stiekem tocht wel tranen wegpinkt (al ontkent hij het ongetwijfeld). Onmisbare momenten die ervoor zorgen dat je met jullie trouwvideo jullie prachtige bruiloft heerlijk kunnen herbeleven. Én ongetwijfeld zie je zelfs dingen die je op de dag zelf niet zijn opgevallen. Op de dag zelf is Carola op de achtergrond, maar denkt graag even mee en is niet bang om haar handen vies te maken. Ook neemt ze geregeld een tweede videograaf mee zodat je zeker weet dat je elk beeld vanuit elke b=hoek hebt.

Beauty

Visagie by Leonie

Leonie is bruidsvisagiste en haarstyliste. Haar stijl is naturel. Zij vindt dat de make-up bij je moet passen. Dat je jezelf kan herkennen op de trouwfoto’s. Maar het is jouw dag, dus jij bepaalt! Als je juist een keer extra wilt uitpakken kan dat natuurlijk ook. Voor het creëren van het bruidskapsel neemt Leonie alle tijd, waardoor het goed bij je past en de hele dag goed stevig blijft zitten. Zij heeft hiervoor diverse opleidingen en privé trainingen gevolgd en heeft al honderden bruiden voorzien van een prachtig bruidskapsel. Ik werk heel fijn met Leonie samen. Ze is rustig en onzichtbaar op jullie grote dag, maar staat altijd voor je klaar om mee te denken of te helpen. Ze zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer.

DJ

Allround DJ Service

Met Allround DJ Service is een volle dansvloer verzekerd. Vooraf kijken ze samen met jou naar welke muziek en DJ show het beste bij jullie bruiloft past. Met meer dan 10 DJ’s past er altijd wel één bij jullie bruiloft. Met al meer dan 9 jaar ervaring en gemiddeld 500 bruiloften per jaar weten ze goed hoe ze jullie bruiloftsfeest echt kunnen laten swingen. Ze nemen altijd een microfoon en LED spots mee en hebben vele extra opties zoals lichteffecten en een lasershow, een sterrendoek, een verlichte dansvloer, indoor vuurwerk, een rookmachine, bellenblaasmachine en headsets voor een silent disco. Ook bieden ze andere services aan zoals een saxofonist, een photobooth of fotospiegel en lichtletters. Kortom; DJ Allround Service zorgt voor een onvergetelijk feest!

Trouwauto

Joost vd Heide

Deze zwarte Citroën 11 sport uit 1949 op jullie bruiloft? Joost rijdt jullie er graag in naar jullie trouwlocatie. Deze prachtige oldtimer zorgt voor de mooiste plaatjes bij het aan komen rijden, maar natuurlijk ook tijdens de fotoshoot! Joost is een gezellige chauffeur die jullie even lekker kan laten ontspannen tijdens de rit.

© Copyright 2021 -2022 - Bubbles and Kisses | Built by Site@ble