Anne en Liz

“Rochelle is een briljante weddingplanner. Ze weet rust te bewaren, heeft compleet overzicht, oog voor detail, geeft steun en support ook op de momenten dat je eigenlijk nog niet door hebt dat je die steun heel goed kunt gebruiken. Ze geeft gas als het nodig is en ze is precies op het juiste moment op de juiste plek. Bovenal brengt ze veel warmte en oprechte blijdschap met zich mee, zowel voor, tijdens als na het huwelijk. Kortom, Rochelle is een dame waar je zowel praktisch als emotioneel op kunt bouwen.”

Getrouwd op 20-10-2022.

Johan en Mariska

“Rochelle maakte onze dag zorgeloos & compleet. Je doet het maar één keer hé? Althans, wij. Je beseft je vooraf niet wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een bruiloft.

Rochelle was als weddingplanner onze steun en toeverlaat naar de bruiloft toe. Daarnaast was ze er op de dag zelf om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Wij hebben niets hoeven doen, behalve genieten. Ik zag Rochelle soms achter de schermen heen en weer lopen met alle cadeaus, decoratie en noem maar op. Geweldig hoe ze dit zo allemaal voor ons heeft opgepakt.

Rochelle is een lieve, vriendelijke meid die ontzettend sterk is in organisatie. Die combinatie maakt dat ze een gouden weddingplanner is die ik iedereen aanraad.

Dank je wel Rochelle, voor alles naar onze bruiloft toe en op de dag zelf. Het was een feest om met jou te morgen werken!”

Getrouwd op 26-08-2022.

Frenck en Marloes

“Rochelle heeft ons de zorgeloze trouwdag van onze dromen gegeven. Onze bruiloft, die als coronawedding al sinds 2020 grotendeels voorbereid in de koelkast stond, liep dankzij haar meedenkende, positieve en flexibele instelling op rolletjes.

Vanaf het moment dat Rochelle instapte als weddingplanner waren al die tijdrovende regelzaken uit onze handen. Van lastige onderhandelingen regelen tot decoreren, het opruimen en het zorgen dat iedereen was waar ze moesten zijn op het juiste moment: ze fikste het op de achtergrond of nam juist het roer in handen, precies wanneer dat moest.

En met haar fijne, spontane persoonlijkheid is ze ook nog eens een aanwinst om erbij te hebben. Vrolijk, energiek, relaxed, attent, sociaal, gestructureerd, warm, en scherp op de details. Alle eigenschappen die je wilt in een weddingplanner!

Ik schreeuw het van de daken: kies voor Bubbles & Kisses als je een weddingplanner zoekt. Je bent gek als je het niet doet.”

Getrouwd op 05-08-2022.

Arjan en Lisette

“Op 23-04-2022 zijn mijn man en ik getrouwd, in Kasteel Kerckebosch in Zeist. We hebben een prachtige, fantastische, liefdevolle dag gehad en dit is echt mede dankzij de fantastische, lieve hulp van Rochelle. We hebben Rochelle leren kennen als een super goed meedenkende, lieve, geduldige, áltijd bereikbare (zelfs ’s avonds laat!), méga snel reagerende (love it!), vrolijke, gezellige, spontane meid! Ook onze familie, vrienden en de leveranciers met wie wij samenwerkten zijn zeer te spreken over Rochelle; ze is lief, maar ook super duidelijk.

Rochelle heeft ons echt enorm goed geholpen met …. Eigenlijk ALLES!
Ik kan niet eens bedenken waar ze niet bij heeft meegedacht; op een gegeven moment besprak ik echt álles met Rochelle, haha. Na ruim een jaar intensief contact met Rochelle te hebben gehad voelt zij inmiddels echt als een vriendin. En ik vind het geweldig dat de gasten op onze bruiloft ook echt zagen dat wij zo goed met elkaar overweg kunnen!

Ons contact verliep zo fijn, soepel en wat hebben we een lol gehad!
Duizend maal dank, lieve Rochelle. Ik hoop heel erg dat we contact houden en dat je nog heeeeeeeeeeeel erg veel bruidsparen nét zo’n geweldige dag (+ alle voorpret natuurlijk!) mag geven als Arjan en mij!

Een weddingplanner lijkt vooraf misschien wat overdreven en ‘decadent’, maar echt; wij hebben hier geen seconde spijt van gehad. Wij hadden ons geen bruiloft zonder Rochelle kunnen voorstellen; er komt ZOVEEL bij kijken.. Wij hadden al die regeldingen achter de schermen op de dag zelf echt niet willen overlaten aan onze ceremoniemeesters (de zussen), omdat zij dan toch belangrijke delen van de dag zouden hebben moeten missen.

Ik denk dat het al duidelijk is, maar toch wil ik afsluiten met:
Gaan jullie trouwen? En zoek jij een GOEDE weddingplanner?
GA VOOR ROCHELLE!”

Getrouwd op 23-04-2022.

Officieel partner

© Copyright 2021 -2022 - Bubbles and Kisses | Built by Site@ble